Votació en la constitució de l’ajuntament

13 juny 2007, Afegir comentaris
Categories: Democràcia

En l’Assemblea d’Alternativa Ciutadana de Rubí celebrada el passat dissabte a l’Ateneu es va acordar que en la sessió de Constitució de la Corporació Municipal, en l’apartat d’escollir l’alcalde/ssa, els dos regidors d’ACR votaran en blanc.

En el discurs posterior, ACR, deixarà clar que continuarà fent una oposició seriosa i constructiva, revindicant la seva utilitat i importància per influir en les decisions i el bon funcionament de la ciutat, com ja ho ha fet  aquests darrers 4 anys.

Per poder exercir aquest paper tal com cal, demanarà principalment al futur Govern: màxima pluralitat i obertura en la presa de decisions en els temes més importants que afecten actualment  la ciutat, per exemple el POUM -tenint en compte els grups de l’oposició,  les entitats, i  la ciutadania-, demanarà màxima transparència informativa, màxim rigor i exahustivitat en el compliment dels acords del Ple i que s’apliquin mesures per poder conciliar la vida política, laboral i personal.

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Discurs d’ACR en l’Acte de Constitució de l’Ajuntament
  2. Nota d’ACR: roda de premsa sobre la constitució del nou Ajuntament
  3. ACR creu que és ‘una barbaritat’ que l’Ajuntament es gasti més d’1 milió d’euros en el Casino
  4. Assemblea d’ACR i Equipaments Culturals
  5. Trobem incoherent i insolidari que el pressupost de l’Ajuntament pel 2011 es redueixi un 10% i les assignacions als partits només es rebaixin un 5%

    Comentaris

Nom

Comentari