Precs d’ACR al Ple d’abril 2009

30 abril 2009, 1 comentari
Categories: Mocions i precs al Ple
  • Desaparició espai Creixença: ens han informat que en el  nou edifici de l’Escola Bressol Sol Solet no està previst un espai físic, i per tant s’elimina el servei, de l’Espai Creixença, que és un bon recurs que fa molts anys que funciona en paral·lel a l’Escola Bressol. I que entenem que fa una funció preventiva important a nivell educatiu i de salut mental. Demanem que ens confirmeu si aquesta informació es correcte i si és així saber el perquè s’elimina aquest servei educatiu-social.
  • Coordinadora de Gabinet d’Alcaldia: demanem saber quines activitats fa  i quina retribució té assignada la coordinadora de Gabinet d’Alcaldia (text canviat en el Ple)
  • Millora senyalització illa vianants: tot i que ja ho hem demanat a la Comissió Informativa , preguem que s’estudiï bé i es modifiqui la senyalització de la illa de vianants per tal d’evitar més accidents de vehicles contra les pilones i d’evitar que certs conductors s’hi “colin”. (text canviat en el Ple)
  • Acte amb l’ACA sobre Escardívol: vist que l’Agència Catalana de l’Aigua va decidir, comunicant-ho dos dies abans, no acceptar la invitació d’ACR i per tant no participar en l’ acte sobre la possible inundabilitat de la zona de l’Escardívol, pel fet de que la nostra xerrada-debat  no era un acte institucional, preguem que l’Ajuntament convoqui un acte institucional obert a tota la ciutadania abans del mes d’agost , convidant a l’ACA per tal que expressi  les seves conclusions sobre la possibilitat de construir habitatges i equipaments a l’Escardívol.
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Precs d’ACR al Ple de setembre 2009
  2. Precs d’ACR al Ple d’octubre 2009
  3. Precs d’ACR al ple d’abril 2008
  4. Precs d’ACR al Ple de juliol 2009
  5. Precs d’ACR al Ple de març 2009

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Alternativa Rubí. Alternativa Rubí said: Precs d'ACR al Ple d'abril 2009 http://bit.ly/b1z7YB [...]

Nom

Comentari