Precs d’ACR al Ple de maig 2009

28 maig 2009, Afegir comentaris
Categories: Mocions i precs al Ple
 • Serveis vigilància i seguretat dependències municipals: demanem conèixer quins són els criteris que l’Ajuntament aplica per decidir si es posen o no serveis de vigilància i seguretat en les dependències municipals. Quina persona pren aquestes decisions? i amb quin criteri es seleccionen les empreses contractades per aquest servei?
 • Col·lapse Jutjats de Rubí: coneguda la informació de que els Jutjats de Rubí estant col·lapsats, ja que segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya tenen el doble de peticions del que seria recomanable , tot i haver posat en marxa fa poc el Jutjat numero 7, i que per tant els assumptes civils, com el temes de violència de gènere no es poden atendre amb prou rapidesa i qualitat. Vist que els nous Jutjats encara tardaran a construir-se, demanem que l’Ajuntament insti als òrgans pertinents a resoldre aquesta greu situació el més ràpid possible, sigui fent el que proposa la Jutgessa Degana de crear més jutjats, reforçar la plantilla de funcionaris o amb altres mesures.
 • Nova incineradora, nou dipòsit de residus metropolitans, Rubí i Can Balasc: vist que el nou Pla Metropolità de Residus estableix la construcció d’una nova incineradora de residus de 450.000 tones anuals i un nou dipòsit o abocador de bales, en algun lloc que no s’ha comunicat, i que podria ser Rubí, volem conèixer el més aviat possible si ens poden posar en el nostre municipi algun d’aquests equipaments, per tant demanem : 1) ha parlat el Govern amb la Generalitat o alguna altra entitat d’aquest tema? 2) quina informació té el Govern sobre la possibilitat de que s’instal·lin a Rubí aquests equipaments? 3) quina és la postura del Govern quant a, eventualment, acceptar que s’hi instal·lin aquests equipaments? 4) quina és l’actual situació  jurídico-legal de l’Ajuntament amb els propietaris i explotadors de l’extractiva  de Can Balasc, on fa anys s’hi havia previst també posar un abocador i una incineradora? 5) demanem que el Govern mantingui ben informats a tots els Grups de l’Oposició respecte d’aquest tema
 • Comunicació excavacions arqueològiques: demanem que s’estableixi un procés i uns responsables per tal que qualsevol excavació arqueològica que es faci a Rubí quedi documentada a l’Ajuntament i es comuniqui amb brevetat a les entitats museístiques que tenim, de forma que puguin fer un seguiment del que es va trobant i no hagin d’anar a Barcelona a consultar el que s’ha trobat a Rubí
 • Trobada estatal de ciutats educadores: demanem saber si algun membre del Govern  i si algun treballador de l’Ajuntament va assistir  a la trobada estatal de ciutats educadores de Granollers titulada “L’educació com a eix per a la transformació de les ciutats”celebrada aquest mes de maig.
 • Desmantellament  Servei Mediació de la Policia a les escoles: volem que ens confirmeu si és cert que el Servei de Mediació que estava funcionant a les Escoles i Instituts, públics i concertats, depenent de la Policia Municipal i que tenia com a objectiu Promoure la Mediació com a forma de Resolució de conflictes,s’ha desmantellat. Si  això és cert, volem saber en base a quins arguments s’ha pres aquesta decisió? i quina alternativa s’ha oferit a les escoles i instituts?
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

 1. Precs d’ACR al Ple de novembre 2009
 2. Precs d’ACR al Ple de juny 2009
 3. Precs d’ACR al Ple de març 2009
 4. Precs d’ACR al Ple d’abril 2009
 5. Precs d’ACR al Ple de setembre 2009

    Comentaris

Nom

Comentari