Precs d’ACR al Ple de setembre 2009

24 setembre 2009, Afegir comentaris
Categories: Mocions i precs al Ple
  • Escola Oficial d’Idiomes: vist que el Departament d’Educació té programat fer una Escola Oficial d’Idiomes a Rubí. Demanem saber com està aquest projecte. Està decidida la ubicació? quan es començarà a construir?, per quants alumnes serà? Quants diners hi ha de posar l’Ajuntament ?
  • Dia de la mobilitat sostenible: el passat 22 de setembre va ser el dia de la mobilitat sostenible, voldríem saber quines actuacions va fer l’Ajuntament relatives a aquest esdeveniment i per que`.
  • Millores Polígons Industrials: demanem saber quin és el pla de millores dels Polígons Industrials i si s’ha decidit conjuntament  amb els responsables de les empreses.
  • Illa vianants càmeres i GPS: demanem que convoqueu la comissió de la illa de vianants per explicar-nos l’estratègia de les càmeres i dels semàfors, i que ens confirmeu si les empreses dels GPS coneixen que la illa és un carrer parcialment tancat a la circulació
  • Revisió taxes i impostos pel 2010: vist que l’IPC interanual està proper al 0% i vist que el més que ve toca aprovar les ordenances fiscals, demanem saber que pensa fer l’equip de Govern amb els impostos municipals per compensar la sobrepujada que va haver-hi l’any passat, ja que en comptes de pujar l’IPC de l’1,8% varem apujar les taxes un 4,5%.Aquesta compensació és el compromís de l’Alcaldessa. Preguem que Serveis Centrals informi amb antelació, o sigui la setmana que ve, als Grups de l’Oposició, per mirar de consensuar aquestes ordenances amb temps pel debat.
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Precs d’ACR al Ple d’abril 2009
  2. Precs d’ACR al Ple d’octubre 2009
  3. Precs d’ACR al Ple de març 2009
  4. Precs d’ACR al Ple de juliol 2009
  5. Precs d’ACR al Ple de maig 2009

    Comentaris

Nom

Comentari