Geotag Icon Show on map

Felicitació a l’Escola Montessori pel compromís amb el mediambient

10 novembre 2009, Afegir comentaris
Categories: Educació, Medi ambient

Volem felicitar-vos per la sensibilitat vers el mediambient que transmet la vostra escola a Rubí i, especialment, pel treball que vau presentar amb les propostes i els compromisos que la vostra Escola ha assumit per a la mitigació del canvi climàtic.

Sabem que gràcies a aquesta feina, el CEIP Montessori ha estat escollit com un dels 4 centres escolars catalans que enviaran representants a la Cimera de desembre sobre el Canvi Climàtic a Copenhagen.

Des d’ACR us encoratgem a què mantingueu aquest tarannà mediambiental i com a ciutadanes i ciutadans de Rubí us agraïm la vostra contribució per formar persones amb uns valors adquirits molt importants, perquè el respecte al Planeta és una actitud bàsica i imprescindible.

Us proposem també, que divulgueu a la resta de centres educatius de Rubí el document que presentareu als Líders Mundials, per tal que les altres escoles coneguin les vostres mesures i propostes i les puguin aplicar al més aviat possible.

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. ACR anima a participar de la concentració organitzada per “Escola en Català” el diumenge 12 de febrer
  2. Escola en català: concentració 12S, 19h davant dels Ajuntaments
  3. 14J: Per un país de tots, decidim escola catalana!
  4. Discurs d’investidura de Carles Escolà, conseller de les CAV
  5. Dimecres 26/11 treballem “Mediambient”

    Comentaris

Nom

Comentari