ACR celebrarà el proper dissabte 19 de juny l’assemblea per decidir la seva continuitat

13 juny 2010, Afegir comentaris
Categories: Notes de premsa

El proper dissabte 19 de juny ACR al carrer Colom – Pl.Clavé (local de la CGT) celebrarà a partir de les 10.30h una ASSEMBLEA OBERTA a tothom que vulgui venir per decidir si es torna a presentar a les eleccions municipals del 2011 o no, i per tant decidir si el projecte independent i alternatiu d’ “una altra forma de fer política” s’allarga a Rubí com a mínim fins el 2015.

El novembre del 2006 ACR ja va fer això per decidir si es presentava al mandat actual. Es tracta d’un procés que a diferència del que fan els partits convencionals, consisteix en revisar si té valor i és eficient seguir intentant millorar Rubí tenint presència institucional a l’Ajuntament. Ja que pels membres d’ACR la política municipal institucional no és un modus vivendi sinó en tot cas una manera més d’incidir en la millora de les coses públiques i comunes.

Per altra banda, si surt que sí, que és el que sembla que sortirà vistos alguns sondetjos que s’han fet, es procedirà a veure quines persones estarien disposades a estar a la llista electoral del 2011, i quines zones de la llista voldrien ocupar.

A diferència, també, dels partits convencionals i segons l’establert en el vigent Codi Ètic d’ACR, de cara a garantir la necessària i higiènica renovació i rotació de càrrecs electes, els actuals regidors d’ACR no encapçalaran la llista electoral, per no sortir novament escollits. Per tant, el cap de llista d’ACR a les properes municipals no serà cap dels dos regidors actuals.

ACR emetrà una nota de premsa sobre el resultat d’aquesta assemblea abans del final del diumenge 20 de juny.

ACR

3 m’agrades
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. L’assemblea d’ACR decideix per unanimitat la seva continuïtat
  2. Assemblea CAV i sobre la Continuitat d’ACR
  3. Assemblea Oberta d’ACR aquest dissabte. Vine-hi!
  4. Nova assemblea d’ACR el 18 de juny!
  5. El 20 de Novembre les CAV celebren la seva assemblea a Rubí

    Comentaris

Nom

Comentari