Presentació dels resultats de l’enquesta d’ACR feta a les entitats i associacions de Rubí

El dimarts 22 de juny ACR convoca a totes les entitats de Rubí, i ciutadans que hi estiguin interessats, a venir a la presentació dels resultats de l’enquesta que, des de fa més d’un any, el grup ha estat fent a totes les entitats i associacions de Rubí amb les que ha pogut contactar.

Els objectius de l’enquesta eren: aconseguir una major aproximació amb les entitats, conèixer-ne la seva situació actual (si estan actives, amb quines condicions treballen, etc), i demanar la seva opinió sobre què fer amb els antics cinemes de Rubí, edifici Municipal que fa anys que està tancat i inactiu.

Després de la presentació dels resultats ACR pretén que es creï un debat entre les entitats i ciutadans per tal de trobar solucions als problemes que s’hagin pogut detectar, o plantejar certs dubtes o inquietuds que puguin sorgir durant la presentació.

La presentació d’aquest estudi tindrà lloc el dimarts 22 de juny, a les 19.30h, al nou local de L’ESPAI OBERT, al c/Justícia 11.

ACR

3 m’agrades
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Valoració positiva de l’enquesta a les entitats
  2. Valoració de la enquesta del DIARI de RUBÍ
  3. Entitats ciutadanes i partits polítics de Rubí i Sant Cugat es proposen recuperar el torrent i l’estany dels Alous
  4. Nota ACR: Gran èxit en l’assemblea extraordinària de les CAV feta a Rubí
  5. Carta a les entitats: El local dels antics cinemes

    Comentaris

Nom

Comentari