Geotag Icon Show on map

Foto denúncia: Voreres carrer Sant Gaietà

23 setembre 2010, Afegir comentaris
Categories: Foto denúncia

Vista del carrer Sant Gaieta de baixada, l’amplada de la vorera pels vianants oscil·la entre els 50 i 60 cm lliures. La calçada te quasi 3.8 mts d’ample. Lo lògic si s’amplien les voreres es deixar-les com a mínim de 1mt per banda, de baixa alçada, amb vorada continua sense guals que puguin reduir l’amplada de la vorera i una calçada de 3 mts d’ample.

Vista del carrer Sant Gaieta de baixada, l’amplada de la vorera pels vianants oscil·la entreels 50 i 60 cm lliures. La calçada te quasi 3.8 mts d’ample. Lo lògic si s’amplien les vorereses deixar-les com a mínim de 1mt per banda, de baixa alçada, amb vorada continua senseguals que puguin reduir l’amplada de la vorera i una calçada de 3 mts d’ample.

8 m’agrades
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Foto denúncia: el tobogan de la Pl.Progrés
  2. Foto denúncia: Sortida de l’estació d’ADIF
  3. Foto denúncia: Semàfors sense senyalització pels vianants
  4. Foto denúncia
  5. El 28 de gener, surt al carrer! Aturem les retallades!

    Comentaris

Nom

Comentari