Nova imatge i Propostes d’ACR 1: Urbanisme i POUM

24 febrer 2011, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Urbanisme
Etiquetes:

A hores d’ara potser ja saps que Alternativa ha canviat de “look”!

Un dels objectius principals és poder comunicar amb més facilitat i compartir les nostres idees amb els ciutadans de Rubí, especialment aquelles propostes que nosaltres creiem que poden ser positives i una millora per a la ciutat. A més, amb el lema “Fem un reset a la política“, volem animar a tot Rubinenc i Rubinenca a participar de la política municipal amb nosaltres, per així poder-nos enriquir i fer créixer el  moviment social a Rubí, moviment del qual formem part. Hi ha moltes maneres de fer-ho, ja sigui venint els dilluns a les reunions setmanals a l’Ajuntament o a les assemblees obertes, enviant-nos queixes que tinguis sobre la nostra ciutat, participant a la web enviant una foto-denúncia o comentant entrades, etc. Al cap i a la fi, tot és fer política!

Esperem que us agradi el nou format i que estimuli les vostres ganes de saber més sobre les propostes d’Alternativa. Per començar, podeu descarregar-vos la primera pàgina al diari amb el nou “look” que parla, breument, del model de ciutat que proposem i de com això s’integra dins del famós i conegut POUM, del qual Alternativa ja n’ha parlat molt.

Pàgina:

Pàgina POUM (720.77 kB)

Moltes gràcies i Fes un reset a la política!

ACR

3 m’agrades
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Aquest diumenge vine a conèixer les nostres propostes!
  2. Sopar d’ACR i presentació de les llistes i de la nova imatge
  3. Propostes d’ACR (4): Medi ambient
  4. Propostes d’ACR (2): Educació a Rubí
  5. Propostes d’ACR (3): Teixit Associatiu

    Comentaris

Nom

Comentari