ACR convida a les entitats a treballar i aportar millores a la proposta del nou model de subvencions presentada pel Govern

Des d’ACR estem contents de que s’hagi obert un procés per tal de definir les noves normatives per a la concessió de subvencions a les entitats de Rubí, ja que aquest és un procés que veníem reivindicant des de feia temps (notícia 1,notícia 2notícia 3) .

Ara tenim un temps, com a formació política, per llegir el document provisional i per aportar comentaris i possibles millores. La data límit per enviar les propostes és el dimarts 15, per tant tenim poc temps. Però des d’ACR ens agradaria que les entitats i tothom que vulgui pugui aportar la seva opinió. És per això que membres d’ACR es reuniran aquest diumenge 13 a les 11h al bar que es troba al c/Sant Sebastià cantoda c/Sant Francesc, a prop de l’església, per revisar el document i treballar-lo. Convidem a tothom a venir a la reunió. Aquells que no puguin reunir-se però vulguin aportar idees ho poden fer enviant un correu a acr@acr.cat o bé trucant al 625903781.

Moltes gràcies!

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Criteris clars i equitatius per a les subvencions a les entitats
  2. Mocions al Ple d’Octubre 2010 (1): Subvencions a les entitats
  3. Nota d’ACR: Comissió de subvencions a les entitats i pressupostos 2011
  4. Cal treballar i millorar la proposta d’eliminació del pas del bus per l’illa
  5. ACR votarà negativament el pressupost 2012 si no canvia la proposta de l’equip de govern

    Comentaris

Nom

Comentari