Espais d’expressió què??

En el ple d’octubre del 2011 ACR ja va fer un prec denunciant el mal ús que es feia dels espais destinats a l’expressió ciutadana (veure prec sencer aquí), uns espais que en teoria només poden fer servir entitats i associacions sense ànim de lucre. ACR va demanar en el seu moment per què no s’aplica la ordenança que regula l’ús d’aquests espais i per què no es sancionen a les empreses (bàsicament discoteques) que s’anuncien en aquests espais. Encara no hem rebut resposta del Govern.

Un m’agrada
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Precs d’ACR al ple d’Octubre 2011
  2. Mocions i precs d’ACR al Ple de Gener del 2012
  3. Des del juliol del 2011 teníem el Pla d’Equipaments Culturals i no ens ho havien comunicat

    Comentaris

Nom

Comentari