ACR i les CAV participaran al II Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero

El divendres 3 de febrer el Centre d’Ecologia i projectes alternatius (CEPA), Ecologistes de Catalunya i Estratègia Catalana Residu Zero han organitzat el II FÒRUM ESTRATÈGIA CATALANA RESIDU ZERO: “LES ENTITATS CATALANES PEL RESIDU ZERO”, en el que Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) i les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) participaran.

L’objectiu del fòrum és exposar i debatr la situació a Catalunya de la gestió dels residus i especialment de la incineració, el que podem fer les entitats per avançar al Residu Zero com a Estratègia per aturar projectes agressius al nostre territori i salut, i proposar a alternatives.

S’exposaran un seguit d’experiències de conflictes i també de com les entitats o plataformes estan vinculant frenar l’agressió amb el Residu Zero. També s’exposaran les experiències d’altres entitats que es comprometen com entitat a contribuir a avançar cap al Residu Zero. Hi hauran també aportacions de municipis, universitats i altres sorpreses d’aportacions importants d’altres indrets de l’estat on també s’està en la mateixa direcció.

Si algú hi vol participar ho pot fer de manera gratuïta enviant un mail info@cepa.cat, o trucant al    93 680 27 51 o 93 680 16 78. Els organitzadors demanen que se’n faci difusió i ens recorden de signar la Declaració de suport a l’Estratègia Catalana Residu Zero.

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. ACR participa al II Fòrum estratègia Catalana Residu Zero
  2. 14J: Per un país de tots, decidim escola catalana!
  3. Dissabte 25/02 assemblea oberta d’ACR sobre estratègia pel 2012
  4. R.I.P residu mínim, per decisió del govern municipal (PSC i ERC)
  5. Nota ACR: sobre Duet Sports i Assemblea d’estratègia electoral‏

    Comentaris

Nom

Comentari