ACR participa al II Fòrum estratègia Catalana Residu Zero

16 maig 2012, Afegir comentaris
Categories: Medi ambient
Etiquetes:
El regidor d’ACR, Agustí Martínez, va participar al II Fòrum estratègia Catalana Residu Zero, on més de 200 persones de municipis, empreses, universitats, entitats i institucions es van reunir amb la voluntat de desenvolupar processos de canvi de model de producció i de gestió de residus cap a un nou paradigma sobre noves bases ambientals, més generadores de treball, més estalviadores de materials i energia i que evitin la contaminació i les agressions al territori.
espai
Per avançar en aquesta direcció, diverses regions i ciutats del món, ja estan treballant per assolir l’objectiu anomenat “Residu i emissió Zero”. Al matí es van celebrar les tres jornades simultànies de debats sectorials, organitzades per les quatre Xarxes i grups de treball Residu Zero (de municipis, universitats, entitats socials i empreses) on es van definir i traçar els objectius i full de ruta fins al proper Fòrum a l’any 2013. Les conclusions comunes del II Fòrum van ser:
 1. El Fòrum ECRZ avança amb els seus objectius: s’han constituït les xarxes sectorials amb més participants, una quarantena de municipis han aprovat la moció se suport a l’estratègia Residu zero, s’ha elaborat un catàleg d’experiències d’èxit que avancen cap al Residu zero,….
 2. Fòrum es trobarà anualment.
 3. Objectiu ampliar i consolidar les xarxes i difondre els casos d’èxit.
 4. Definir les demandes de recerca i innovació de les xarxes i vehicular-les a través d’universitats i facilitar l’enfortiment de les col·laboracions entre les xarxes i l’ARC.
 5. L’ARC va donar el seu ple suport a la iniciativa acompanyant i aportant les seves propostes a totes les Jornades sectorials. I properament es signarà un Conveni de col·laboració amb l’ARC.
 6. Implicar-nos i potenciar la coordinació de la Xarxa Europea Residu Zero.

Més informació sobre la trobada en els següents documents:

Nota de premsa II Fòrum estratègia Catalana Residu Zero (1.71 MB)

Full de Ruta del II Fòrum estratègia Catalana Residu Zero (1.07 MB)

Un m’agrada
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

 1. ACR i les CAV participaran al II Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero
 2. R.I.P residu mínim, per decisió del govern municipal (PSC i ERC)
 3. Nota ACR: sobre Duet Sports i Assemblea d’estratègia electoral‏
 4. Assemblea oberta dissabte 18/06! Participa-hi!
 5. Dissabte 25/02 assemblea oberta d’ACR sobre estratègia pel 2012

    Comentaris

Nom

Comentari