Mocions d’ACR al Ple de Maig de 2012

Us adjuntem les dues mocions que ACR ha presentat al ple de Maig de 2012:

La primera era per demanar que l’Ajuntament de Rubí, en el marc del desenvolupament del projecte Rubí Brilla, sigui proactiu en l’establiment de convenis de col·laboració amb cooperatives que, com en el cas de Som Energia SCCL, estiguin treballant en la producció i consum d’energia renovable i sostenible per afavorir el canvi del model energètic a la ciutat de Rubí.

Moció Energies renovables - ACR Maig 2012.pdf (36.12 kB)

I la segona demanava avançar en el desenvolupament del Reglament de la Participació Ciutadana i dels Districtes, prioritzant la conformació dels òrgans com el Consell de Ciutat i els consells sectorials, tenint en compte l’optimització de recursos en la situació actual de dificultats econòmiques. També demanava utilitzar els òrgans de debat i consulta fixats pel Reglament, com el Consell de Ciutat i els consells sectorials, en processos participatius sobre l’actualització del Pla d’Equipaments Culturals o la consulta amb la ciutadania sobre les prioritats del PAM de l’actual mandat, a més de fer servir els esmentats consells per fer sessions informatives sobre el text refós del POUM per facilitar-ne la consulta durant l’exposició pública i possibles al·legacions.

Moció Participació Ciutadana - ACR Maig 2012.pdf (37.64 kB)

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Precs i mocions al Ple de Desembre de 2012
  2. Precs i mocions d’ACR al Ple d’Abril 2012
  3. Precs i mocions d’ACR al ple d’octubre 2012
  4. Precs i mocions d’ACR al Ple de Setembre 2012
  5. Mocions i precs – Ple de Maig del 2014

    Comentaris

Nom

Comentari