El cost de l’aparell polític municipal a Rubí

El primer any de mandat ha estat ple de canvis en l’estructura de càrrecs de confiança (funcionaris eventuals, triats a dit per decret d’Alcaldia, i la nova figura d’alts directius, nomenats pel Ple després d’una selecció segons currículum i experiència). La gran reducció dels càrrecs destinats a dirigir l’estructura d’àrees municipals, que s’explica sobretot per la crisi econòmica, no ha significat estabilitat. El pacte PSC-ERC i la concreció del pressupost 2012 han afectat l’aposta pels alts directius. Les retribucions dels grups municipals només s’han reduït un 5% respecte de les fixades el 2011.

A continuació (veure pàgina adjunta) trobareu tota la informació del cost que té a Rubí el conjunt de l’aparell polític municipal.

El cost de l\'aparell polític municipal a Rubí (339.49 kB)

Com sempre (veure pàgina informativa del 2008), ACR segueix demanant l’eliminació dels càrrecs de confiança i assessors dels grups municipals i una reducció de les retribucions dels portaveus i de l’aportació als grups municipals.

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Article per a “La Ciutat”: El repte de millorar la gestió reduint sous i retribucions
  2. ACR estalviarà als rubinencs/ques 144.500€ en els pròxims 4 anys
  3. Article d’ACR: Els càrrecs de confiança
  4. Nota d’ACR: roda de premsa sobre la constitució del nou Ajuntament
  5. Segona assemblea conjunta d’ACR i la CUP-Rubí

    Comentaris

Nom

Comentari