Acords de l’Assemblea de l’11 de gener

16 gener 2014, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Democràcia

Us deixem informació dels mitjans de comunicació sobre les decissions que s’han pres a l’assemblea d’aquest dissabte.

Vídeo Rubítv.cat

Notícia Diari de Rubí

Notícia Ràdio Rubí:

Aquest dissabte ha tingut lloc la primera assemblea de l’any d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR). A la reunió s’ha tractat la qüestió de la consulta sobre la independència de Catalunya i el partit s’ha decantat a favor de la mateixa per majoria. Per altra banda, també s’ha decidit treballar conjuntament amb la CUP, segons el partit, arran de la seva similitud ideològica.

Dos grans temes han ocupat la primera assemblea de l’any d’ACR. Amb motiu del debat polític que suposa la possibilitat d’una Catalunya independent, el partit ha cregut convenient definir la seva posició. Finalment, la majoria dels assistents han defensat la secessió de Catalunya mitjançant la creació d’un nou estat independent. Vicenç Rabadán, portaveu adjunt d’ACR, ha justificat el resultat afirmant que “pensem que la única manera d’avançar en una altra manera de fer política és tenint un marc estatal diferent”.

L’altre qüestió que s’ha debatut ha estat la possibilitat de col·laborar més activament amb la CUP de Rubí. Ambdós partits ja havien participat conjuntament en algunes activitats com la passejada reivindicativa pels equipaments en desús de Rubí i, arran d’això, ACR ha votat a favor per unanimitat. Segons Rabadan: “el perfil en molts sentits és pràcticament igual”. Tot i això, ACR ha afirmat que aquest fet no suposa que es presentaran conjuntament a les properes eleccions municipals, que s’han de celebrar al maig de 2015.

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Plaça Dr. Guardiet: incompliment d’acords i repetició d’errors del passat
  2. El 28 de gener, surt al carrer! Aturem les retallades!
  3. Dissabte 14 de gener, assemblea oberta d’ACR! Vine i Opina!
  4. Resum assemblea ACR del 19/01/2013
  5. Segona assemblea conjunta d’ACR i la CUP-Rubí

    Comentaris

Nom

Comentari