Xerrada “Participació ciutadana per transformar la ciutat: equipaments en desús i buits urbans”

El passat mes de novembre cinc organitzacions van publicar un manifest per reivindicar la redacció d’un nou Pla d’Equipaments Culturals (PEC) a Rubí a través d’un procés de participació ciutadana real. A finals del mateix mes, van organitzar una “passejada reivindicativa” per tal de posar en evidència tots aquells equipaments en desús que tenim a la nostra ciutat. Seguint amb l’objectiu d’aconseguir un procés participatiu per a la redacció del PEC a Rubí, el CRAC, el CREC, EUiA, CUP i ACR organitzen una nova activitat peldijous 6 de febrer a les 19h al CRAC!

En Jon Aguirre, arquitecte i membre de “Paisaje Transversal” ens vindrà a parlar de participació ciutadana per transformar la ciutat, posant l’èmfasi en la possibilitat de recuperar espais i equipaments en desús a través de la implicació de la ciutadania. ”Paisaje Transversal” impulsa, coordina, dissenya i assessora processos innovadors de transformació i anàlisi urbà des de la participació, l’ecologia i la creativitat. A més, “Paisaje Transversal” porta funcionant des del 2007 com a plataforma de pensament i investigació sobre la ciutat i el territori.

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Resultats de la “Passejada Reivindicativa” sobre equipaments en desús
  2. Cal refer el Pla d’Equipaments Culturals, i comptant amb la participació de les entitats
  3. Dissabte 16 segona xerrada sobre el POUM: parlem d’equipaments!
  4. ACR denuncia l’incompliment del Reglament de Participació Ciutadana
  5. Agustí Martínez (ACR): ‘Alternativa Ciutadana s’ha mullat més que mai en temes de ciutat’

    Comentaris

Nom

Comentari