Primer document conjunt d’ACR i CUP-Rubí

29 maig 2014, Afegir comentaris
Categories: Altres

El dissabte 24 de maig ACR i la CUP-Rubí van celebrar la seva segona assemblea conjunta. L’objectiu era aprovar una sèrie de documents, entre ells el sistema de presa de decisions i els codis ètics de l’Assemblea i dels regidors, que permetin assentar les bases de funcionament de l’Assemblea única en cas d’arribar a un acord de candidatura conjunta de cara al 2015.

De moment, us deixem el document que es va aprovar a l’assemblea de dissabte i que formarà part del document general que se seguirà treballant a la pròxima assemblea ACRCUP, que serà dissabte 12 de juliol a les 10h al CRAC.

ACRCUP_part1 (110.78 kB)

Un m’agrada
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. T’esperem a la 3a Assemblea conjunta ACR-CUP!
  2. ACR fa públic el document del Pla d’Inversions 2014-2015
  3. Segona assemblea conjunta d’ACR i la CUP-Rubí
  4. ACR i la CUP-Rubí conformen una assemblea unitària per a les eleccions municipals
  5. ACR i la CUP-Rubí celebren la seva primera assemblea conjunta

    Comentaris

Nom

Comentari