T’esperem a la 3a Assemblea conjunta ACR-CUP!

08 juliol 2014, Afegir comentaris
Categories: Democràcia, Destacat
Etiquetes:

El dissabte 12 de juliol a les 10h al CRAC (c/Sant Joan, 1), ACR i la CUP-Rubí celebraran la seva tercera assemblea conjunta per seguir treballant documents i aspectes bàsics de cara a una possible candidatura conjunta a les eleccions municipals del 2015.

El passat mes de maig es va aprovar un primer document amb els objectius de l’assemblea i els codis ètics de l’assemblea i dels càrrecs electes  (veure aquí tot el document). Aquest dissabte es debatran qüestions més tècniques, com ara el format de la candidatura conjunta, aspectes d’imatge corporativa, retribucions, qüestions legals i de gestió econòmica, i creació de comissions de treball conjuntes.

Recordem que, com sempre, l’assemblea és oberta i que tothom és benvingut a participar i opinar!

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Segona assemblea conjunta d’ACR i la CUP-Rubí
  2. ACR i la CUP-Rubí celebren la seva primera assemblea conjunta
  3. Primer document conjunt d’ACR i CUP-Rubí
  4. ACR i la CUP-Rubí celebren una nova assemblea: 24/10 a les 19h al CRAC!
  5. Assemblea OBERTA d’ACR aquest dissabte. T’hi esperem!

    Comentaris

Nom

Comentari