Fotodenúncia: el mal estat de Can Barceló

08 setembre 2014, Afegir comentaris
Categories: Altres, Foto denúncia

Un veí de Can Barceló ens ha fet arribar aquesta imatge per denunciar l’estat de moltes zones de Castellnou-Can Mir. Fa dos anys que els veïns lluiten per aconseguir un mínim manteniment de la zona. De fet, el 2012 ja ens van fer arribar una fotodenúncia (veure aquí). El veí ens diu que “aquest és un petit exemple de l’estat de Can Barceló”. Des de fa dos anys els veïns han interposat instàncies però denuncien que no reben resposta de l’Ajuntament i que la situació ha anat empitjorant des de llavors. La situació, diu, ha arribat a cansar els veïns, que fins i tot han desfet l’associació de veïns davant la situació d’impotència per no poder aconseguir un barri “normal”.

3 m’agrades
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Fotodenúncia: el mal estat del c/de Can Barceló
  2. Fotodenúncia: l’estat de l’Av de l’Electricitat
  3. Fotodenúncia: l’estat dels accesos per anar a l’Institut J.V. Foix de Rubí
  4. Fotodenúncia: asfalt molest pels veïns
  5. Nota ACR: Mal estat i deteriorament de diverses places i parcs

    Comentaris

Nom

Comentari