ACR i la CUP-Rubí comencen a treballar el Pla de Treball 2015-2019

25 setembre 2014, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Democràcia, Destacat
Etiquetes:

A partir del pròxim dimecres 1 d’octubre ACR i la CUP-Rubí començaran a treballar el Pla de Treball 2015-2019 (el que normalment es coneix com Programa Electoral). L’objectiu és anar treballant amb temps suficient els diferents aspectes que afecten la ciutat de Rubí, des de com entenem i volem exercir la democràcia a nivell municipal fins a definir quin Rubí volem en els pròxims anys.

Cada 15 dies es tractarà un tema concret (veure calendari a sota). La idea és treballar a partir del Pla de Treball que ACR va definir pel 2011-2015 (veure aquí) i del programa marc que la CUP també té definit.

Per tal de fer les reunions més àgils es demana que les persones interessades a participar llegeixin l’apartat corresponent del Pla de Treball 2011-2015 i que facin o pensin les modificacions o actualitzacions que creguin convenients abans de la reunió en qüestió (per qualsevol dubte ens podeu contactar a comunicacio@acr.cat).

Evidentment, i com sempre, tothom que vulgui participar és més que benvingut/da!

Us esperem el pròxim dimecres 1 d’octubre a les 19h al CRAC!

ACR i CUP-Rubí

CALENDARI de TREBALL (cada color és un mes)

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Pla de treball 2011-2015 i les 9 Idees Força d’ACR
  2. Dimecres 15/10 treballem “Economia i Hisenda local”
  3. Dimecres 1/10 treballem la democràcia participativa i la transparència!
  4. Aquest dimecres parlem de Mobilitat a Rubí
  5. Elaboració del Pla de Treball 2011-2015

    Comentaris

Nom

Comentari