Dimecres 1/10 treballem la democràcia participativa i la transparència!

27 setembre 2014, Afegir comentaris
Categories: Assemblea, Democràcia, Destacat
Etiquetes:

Com bé vam anunciar fa uns dies, ACR i la CUP-Rubí comencem a treballar el Pla de Treball 2015-2019 a partir del dimecres 1 d’octubre (més info aquí). Recordem que el tema que tractarem en aquesta primera reunió és el que porta per títol “Democràcia participativa i transparència“. Si creus que pots aportar idees interessants només has de venir el dia 1 d’octubre a les 19h al CRAC! Vine i participa!

Recordem que el document base sobre el que es basarà el treball dels pròxims mesos és el Pla de Treball d’ACR 2011-2015, que podeu trobar aquí (recomenem que llegiu l’apartat a treballar, en aquest el número 4, abans de venir a la reunió, així aquesta serà més amena i funcional).

Us hi esperem!

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. Dimecres 15/10 treballem “Economia i Hisenda local”
  2. Dimecres 26/11 treballem “Mediambient”
  3. Dimecres 12/11 treballem “Urbanisme”
  4. Dimecres 29/10 treballem “Indústria i Comerç”
  5. Aquest dimecres parlem de Mobilitat a Rubí

    Comentaris

Nom

Comentari