Motius per votar SíSí

04 novembre 2014, Afegir comentaris
Categories: Democràcia
Etiquetes:

Com bé és sabut, i tot i que el Tribunal Constitucional ha suspès el nou 9N, aquest diumenge tenim una cita històrica amb les urnes. Des d’ACR animem a tothom a votar, sigui quina sigui la opció (SíSí, SíNo o No). Tanmateix, no volem deixar d’explicar perquè defensem el nostre suport a l’opció del SíSí (Sí a que Catalunya sigui un Estat, i Sí a que aquest sigui independent).

Des d’ACR creiem que la independència de Catalunya és una oportunitat per començar de nou i per redefinir quin model de país volem. Adjuntem aquí els arguments defensats pel moviment Esquerres pel SíSí, que compartim plenament. Esperem que el material us sigui útil (el pdf conté tota la informació).

PDF sencer aquí:

http://construimel9pais.cat/Descarregues/esqxsisi_20min.pdf

Un m’agrada
FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. ACR s’afegeix a les mobilitzacions de demà per mostrar el desacord amb la suspensió de la llei de consultes
  2. Manifest d’ACR sobre la Diada Nacional de Catalunya 2013
  3. ACR veu difícil votar a favor de la proposta de pressupost municipal

    Comentaris

Nom

Comentari