Presentació del projecte Sombici: divendres 14 a les 19h al CRAC!

07 novembre 2014, Afegir comentaris
Categories: Mobilitat
Etiquetes:

El divendres 14 de novembre (19h al CRAC) ACR i la CUP-Rubí conviden al col·lectiu BiciBaix, l’associació d’usuaris de la bicicleta al Baix Llobregat,  perquè ens presentin el seu nou projecte “Sombici” i les seves reivindicacions. L’acte, que porta per subtítol “La bici com a mitjà de transport i eix d’un nou projecte d’economia social“, té diversos objectius: conèixer l’entitat BiciBaix i el projecte SomBici, reivindicar un cop més l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport d’ús diari i, finalment, recordar que a Rubí fa més d’un any es va treballar i presentar una proposta a l’Ajuntament (feta per ACR i ICV-EUiA i amb la col·laboració del CRAC i ciutadans anònims) que de moment no s’ha portat endavant.

Esperem que l’acte sigui profitós i generi debat entre els rubinencs i rubinenques!

Us hi esperem!

CUP-Rubí i ACR

FacebookBlogger PostGoogle GmailHotmailTwitterMySpaceYahoo MailShare

Articles relacionats:

  1. El CRAC, un nou projecte socio-cultural!
  2. Assemblea ACRCUP divendres 19 a les 19.30h al CRAC!
  3. Acte de presentació de les CAV aquest divendres!
  4. Ja tenim la proposta de carrils bici per Rubí!
  5. Aquest diumenge, pedaleja pels carrils bici de Rubí!!

    Comentaris

Nom

Comentari