Votació en la constitució de l’ajuntament

13 Juny 2007, Afegir comentaris
Categories: Democràcia

En l’Assemblea d’Alternativa Ciutadana de Rubí celebrada el passat dissabte a l’Ateneu es va acordar que en la sessió de Constitució de la Corporació Municipal, en l’apartat d’escollir l’alcalde/ssa, els dos regidors d’ACR votaran en blanc.

En el discurs posterior, ACR, deixarà clar que continuarà fent una oposició seriosa i constructiva, revindicant la seva utilitat i importància per influir en les decisions i el bon funcionament de la ciutat, com ja ho ha fet  aquests darrers 4 anys.

Per poder exercir aquest paper tal com cal, demanarà principalment al futur Govern: màxima pluralitat i obertura en la presa de decisions en els temes més importants que afecten actualment  la ciutat, per exemple el POUM -tenint en compte els grups de l’oposició,  les entitats, i  la ciutadania-, demanarà màxima transparència informativa, màxim rigor i exahustivitat en el compliment dels acords del Ple i que s’apliquin mesures per poder conciliar la vida política, laboral i personal.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari