Problemes en l’aplicació de la reducció de sous d’ACR

18 desembre 2007, Afegir comentaris
Categories: Altres
Etiquetes:

ACR va aprovar en la seva Assemblea del 6 d’octubre d’enguany  la reducció del 56% de la retribució del seu Regidor-Portaveu, i la reducció del 40% de la retribució del Grup Municipal.

Aquestes reduccions afegides a la renúncia d’ACR a tenir assessor polític de grup municipal, suposaran un estalvi total de 160.000 € per l’Ajuntament en tot el mandat. I si tots els grups municipals fessin el mateix, l’estalvi per l’erari públic seria de quasi un milió d’euros.

Tot i que ACR, el 10 d’octubre, va comunicar formalment per instància al Govern i a l’Interventor de l’Ajuntament la petició d’ aplicar d’immediat aquestes reduccions, a dia d’avui encara no s’han aplicat.

En el mandat anterior els regidors d’ACR vàren demanar el mateix i es va aplicar sense problemes.

Davant d’aquesta situació ACR ha solicitat, com més aviat millor, una reunió amb l’Alcaldessa, el primer Tinent Alcalde, l’Interventor i el Secretari del’Ajuntament per tal de que donin explicacions del perquè aquesta aplicació de la reducció està encallada.

En aquesta reunió, que Alcaldia es va comprometre a fer abans de Nadal, ACR vol aclarir si els problemes que encallen la petició es deuen a motius polítics o tècnics.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari