Tancament Batxillerat Nocturn – Reunió urgent CEM

28 abril 2008, Afegir comentaris
Categories: Educació

Benvolguda Carme Garcia, Presidenta del Consell Escolar Municipal (CEM),

i Anna Maria Martínez, Presidenta-Delegada del CEM,

Davant la informació que ens ha arribat dels ServeisTerritorials d’Educació  de que s’ha decidit iniciar el procés de tancament del Batxillerat Nocturn a tot Catalunya. I el fet que ens consta que la indignació entre el professorat i entre l’alumnat afectat és màxima.

Demanem la convocatòria urgent d’una reunió del Consell Escolar Muncipal per tractar aquest tema, poder expressar i argumentar la nostra posició contrària a aquesta decisió, i veure que es pot fer per no impactar negativament els ciutadans que no tenen cap altre opció per formar-se.

Cordialment,

Jordi Giménez en nom d’Alternativa Ciutadana

Share

    Comentaris

Nom

Comentari