Precs d’ACR al Ple d’abril 2009

30 abril 2009, 1 comentari
Categories: Mocions i precs al Ple
  • Desaparició espai Creixença: ens han informat que en el  nou edifici de l’Escola Bressol Sol Solet no està previst un espai físic, i per tant s’elimina el servei, de l’Espai Creixença, que és un bon recurs que fa molts anys que funciona en paral·lel a l’Escola Bressol. I que entenem que fa una funció preventiva important a nivell educatiu i de salut mental. Demanem que ens confirmeu si aquesta informació es correcte i si és així saber el perquè s’elimina aquest servei educatiu-social.
  • Coordinadora de Gabinet d’Alcaldia: demanem saber quines activitats fa  i quina retribució té assignada la coordinadora de Gabinet d’Alcaldia (text canviat en el Ple)
  • Millora senyalització illa vianants: tot i que ja ho hem demanat a la Comissió Informativa , preguem que s’estudiï bé i es modifiqui la senyalització de la illa de vianants per tal d’evitar més accidents de vehicles contra les pilones i d’evitar que certs conductors s’hi “colin”. (text canviat en el Ple)
  • Acte amb l’ACA sobre Escardívol: vist que l’Agència Catalana de l’Aigua va decidir, comunicant-ho dos dies abans, no acceptar la invitació d’ACR i per tant no participar en l’ acte sobre la possible inundabilitat de la zona de l’Escardívol, pel fet de que la nostra xerrada-debat  no era un acte institucional, preguem que l’Ajuntament convoqui un acte institucional obert a tota la ciutadania abans del mes d’agost , convidant a l’ACA per tal que expressi  les seves conclusions sobre la possibilitat de construir habitatges i equipaments a l’Escardívol.
Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Alternativa Rubí. Alternativa Rubí said: Precs d'ACR al Ple d'abril 2009 http://bit.ly/b1z7YB […]

Nom

Comentari