Conclusions de l’assemblea del 11/07/2009

14 juliol 2009, Afegir comentaris
Categories: Assemblea

Una vintena de membres i simpatitzants d’ACR varem reunir-nos a l’Ateneu aquest passat dissabte al matí.

Després de la revisió i aprovació  de l’estat de comptes del grup municipal vàrem entrar en la discussió principal sobre les línies d’actuació d’ACR per aquest proper curs.

Es van valorar positivament tant el treball institucional que fan els regidors en el consistori, com el treball de difusió cap a la ciutadania de la informació de l’Ajuntament i de temes importants de ciutat que treballa ACR.

En canvi es va decidir que posarem més esforç i involucrarem a més membres per treballar en l’apartat que anomenem “moviment ciutadà”, que és el que tracta tots aquells altres temes que no són purament institucionals, com per exemple poden ser la situació de les línies d’alta tensió o de les torrenteres dels espais naturals.

Com a temes principals a prioritzar varem concluir que serien el POUM, destacant la defensa de l’Escardívol davant  la obsessiva falera constructora del PSC i ERC, la Plaça Guardiet, l’impacte del Pla Metropolità d’Infraestructures a Rubí, el seguiment del Pla d’Acompanyament a la Crisi, la mobilitat, la desplanificació existent en els equipaments culturals, artístics i associatius,  les línies d’alta tensió i les antenes de telefonia mòbil.

L’Assemblea també va concluir que cal donar més visibilitat als ciutadans de que “una altra manera de fer política”, eslogan i lema electoral d’ ACR, és possible, ja que prediquem amb l’ exemple.

Recordant als veïns que els regidors d’ACR s’han reduit més d’un 56% el sou, el grup municipal un 40%, els càrrecs es roten i renoven cada 4 anys, les decisions es prenen en assemblees totalment obertes, on tothom pot votar, els comptes són transparents, i som totalment independents, no  ens mana res més que les ganes de millorar la ciutat i la societat.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari