Precs d’ACR al Ple de setembre 2009

24 setembre 2009, Afegir comentaris
Categories: Mocions i precs al Ple
  • Escola Oficial d’Idiomes: vist que el Departament d’Educació té programat fer una Escola Oficial d’Idiomes a Rubí. Demanem saber com està aquest projecte. Està decidida la ubicació? quan es començarà a construir?, per quants alumnes serà? Quants diners hi ha de posar l’Ajuntament ?
  • Dia de la mobilitat sostenible: el passat 22 de setembre va ser el dia de la mobilitat sostenible, voldríem saber quines actuacions va fer l’Ajuntament relatives a aquest esdeveniment i per que`.
  • Millores Polígons Industrials: demanem saber quin és el pla de millores dels Polígons Industrials i si s’ha decidit conjuntament  amb els responsables de les empreses.
  • Illa vianants càmeres i GPS: demanem que convoqueu la comissió de la illa de vianants per explicar-nos l’estratègia de les càmeres i dels semàfors, i que ens confirmeu si les empreses dels GPS coneixen que la illa és un carrer parcialment tancat a la circulació
  • Revisió taxes i impostos pel 2010: vist que l’IPC interanual està proper al 0% i vist que el més que ve toca aprovar les ordenances fiscals, demanem saber que pensa fer l’equip de Govern amb els impostos municipals per compensar la sobrepujada que va haver-hi l’any passat, ja que en comptes de pujar l’IPC de l’1,8% varem apujar les taxes un 4,5%.Aquesta compensació és el compromís de l’Alcaldessa. Preguem que Serveis Centrals informi amb antelació, o sigui la setmana que ve, als Grups de l’Oposició, per mirar de consensuar aquestes ordenances amb temps pel debat.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari