Geotag Icon Show on map

Carta a les entitats: El local dels antics cinemes

30 setembre 2009, Afegir comentaris
Categories: Cultura, esports i oci
Etiquetes:

Benvolguts i Benvolgudes entitats, associacions i ciutadania de Rubí,

Fa quasi 3 anys que l’Ajuntament va comprar l’edifici  dels antics Cinemes de Rubí i antiga bolera, situat al barri de Les Torres.  És una planta baixa amb  més de 2900 m2 edificats, la majoria dels quals encara estan lliures sense cap funció.

Vist que hi ha entitats i associacions de Rubí que en els últims anys s’han queixat de manca de locals i equipaments adequats per poder realitzar les seves activitats.

Volem iniciar un procés de consulta a les entitats i a la ciutadania per tal de recollir les IDEES, OPINIONS, PROPOSTES, i PROJECTES per tal de veure com es podria utilitzar aquest gran i cèntric edifici municipal.

Hem rebut ja varies idees, a tall d’exemple: fer un gran espai polivalent cobert per activitats diverses, fer uns boxes d’assaig per músics, fer unes sales per assaig de teatre, posar-hi l’escola oficial d’idiomes, …

Nosaltres presentarem al Ple del 29 d’octubre una moció oberta en que es demanarà que l’Ajuntament iniciï dues accions:

  1. Analitzi les necessitats de locals i espais de les entitats i associacions de Rubí i el seu grau d’acompliment, i
  2. Un procés participatiu amb les entitats i la ciutadania per recollir idees i propostes per utiltzar aquest edifici. A partir d’aquesta informació i d’altres factors que es puguin posar sobre la taula, demanarem que es prengui una decisió el més consensuada possible i es faci un pla d’inversió per reformar aquest local.

Tot i així voldriem ja anar sondejant quines PROPOSTES i OPINIONS teniu al respecte, per tant:

Your browser may not support display of this image.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari