Geotag Icon Show on map

Local dels antics Cinemes ja toca decidir què fer-hi, i entre tots.

16 octubre 2009, Afegir comentaris
Categories: Cultura, esports i oci, Democràcia
Etiquetes:

Ahir justament va fer 5 anys que l’Ajuntament va signar un contracte de lloguer del local dels antics Cinemes situat a la plaça Constitució de Les Torres amb l’empresa INLLARO S.L, i en fa quasi 3 que el consistori va acabar comprant el local. En tots aquests anys l’Ajuntament ha pagat més de 2,3 milions d’euros (lloguer + compra) però els rubinencs no hem pogut aprofitar ni gaudir d’aquesta cèntrica, amplia i versàtil nau de 2.972 m2 edificats. Només un 12% del seu espai, 350 m2, s’han utilitzat per a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, una comissaria de Policia Local temporal (que ja no hi és) i ara una dependència de Serveis Socials Bàsics.

Local dels antics Cinemes (648 downloads)
Share

    Comentaris

Nom

Comentari