Assemblea d’ACR i Equipaments Culturals

19 octubre 2009, 1 comentari
Categories: Assemblea

En l’assemblea d’ACR celebrada el passat dissabte és van prendre les següents decisions:

–         seguir fent la màxima difusió a la ciutadania dels temes que ACR treballa i coneix de l’Ajuntament i de Rubí, informant de la manera més clara, fàcil  i pedagògica possible.

–         ACR prioritza treballar els següents temes:

o       seguiment del  Pla d’Acompanyament a la Crisi

o       lograr disposar d’un Pla d’Equipaments Socials i Culturals arribant sobretot a una adequada i consensuada solució pels antics Cinemes

o       seguiment i estudi de l’impacte degut als nous i actuals abocadors que tenim, principalment els de Can Balasc ,el planificat pel POUM a  Can Serrafosà i el problemàtic de Can Carreras.

o       seguiment al retrassat i poc transparent procés del POUM, fent incís en que després dels canvis deguts al tema FICOSA, i al totalment irrealista plantejament del seu finançament, s’haurà de demanar una nova aprovació inicial

o       seguir defensant la no edificació de l’Escardívol i aturar l’actual reforma de la Plaça Guardiet per fer-hi un bon projecte per a la ciutat

o       la defensa i aplicació d’una real austeritat pressupostària municipal

o       estudiar les subvencions de l’Ajuntament a les entitats, per tal d’establir uns criteris equànims, objectius, justos i coneguts per tots

o       seguiment i presa de mesures per lluitar contra els sistemàtics i perseverats incompliments: d’execució de les mocions aprovades, del Pacte de Govern, del Pla d’Actuació Municipal i dels Programes Electorals dels dos partits que governen.

Per altra banda ACR aprofita per manifestar la seva sorpresa al comprovar que ara “marquem l’agenda política” de l’Alcaldessa, ja que després d’anunciar que ACR presentaria una moció sobre equipaments culturals i els antics cinemes al Ple d’Octubre, l’Alcaldessa organitza  “casualment “una xerrada sobre Equipaments Culturals aquest dijous que ve, abans del debat en el Ple, reflectint una vegada més la manca de planificació, el funcionament en base a anar a “salt de mata” d’aquest Govern i la presa de decisions importants de forma unilateral, sense comptar amb la participació.

No podem entendre com l’Alcaldessa no va incloure aquest important punt sobre els equipaments culturals en el seu protocolari discurs  sobre els plans de futur de Rubí del passat  30 de setembre en el Castell, com a mínim així hauria dit quelcom novedós!.

Un reflex clar de la improvització continua en la forma de governar de PSC i ERC a Rubí.

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. […] Ciutadana de Rubí ja feia temps que demanava l’elaboració d’un Pla d’Equipaments Cultural de la ciutat de Rubí. De fet, en el ple d’octubre del 2009, ACR, juntament amb CIU i ICV-EUiA, va presentar una moció […]

Nom

Comentari