Precs d’ACR al Ple d’octubre 2009

29 octubre 2009, Afegir comentaris
Categories: Mocions i precs al Ple
  • Problemes amb els contenidors d’orgànica: hem pogut comprovar que alguns supermercats, fruiteries, restaurants, i altres grans generadors de residus orgànics, no fan bon us dels contenidors de recollida, ja que ho aboquen tot al contenidor de la RESTA. També hem comprovat que alguns d’aquests establiments no tenen contenidor d’orgànica. I també hem vist que algunes peixateries,  aboquen correctament, però el contenidor acaba fent molta pudor a l’entorn. Demanem que s’estudiïn aquests casos i s’apliquin mesures correctores.
  • Conservació dels gronxadors: vist que bastants gronxadors dels parcs de la ciutat estan en mal estat, per exemple un de Ca n’Oriol quan plou queda totalment inundat molt de temps, demanem conèixer perquè aquests problemes no es solucionen i quin és el pla de reparació i manteniment d’aquests equipaments infantils
  • Senyera entrada de Rubí en mal estat: volem saber qui són els responsables i  quin és el pla de manteniment de la senyera que hi ha a l’entrada de Rubí, que ofereix mal aspecte ja que està desfilada, una mica esquinçada, i descolorida.
  • Rockòdrom: volem saber quin és el pla per acabar disposant a Rubí d’un Rockòdrom, sobretot a on i quan es construirà, i perquè encara no el tenim.
  • Roure centenari de Ca n’Oriol: demanem saber quin és l’estat del roure centenari de Ca n’Oriol, ja que està molt sec i sembla mort. Si és així volem entendre que ha passat i quins són els plans futurs que hi ha respecte aquest arbre catalogat.
Share

    Comentaris

Nom

Comentari