ACR s’adhereix al Manifest per aturar la contaminació i la degradació ambiental del rierol de Xercavins.

04 gener 2010, Afegir comentaris
Categories: Medi ambient, Salut
Etiquetes:

Alternativa Ciutadana va decidir el passat desembre adherir-se al Manifest per aturar la contaminació i la degradació ambiental del rierol de Xercavins signat per 14 enitats rubinenques  a principis del mes passat.

ACR considera que arreglar els vessaments d’aigües fecals que es venen donant en aquest rierol, que l’han convertit en una claveguera a cel obert, ha de ser un dels temes més prioritaris a solucionar per a la conservació del medi ambient que té  Rubí, encara pendent en aquests moments.

ACR ha sol.licitat avui mateix còpia de l’acord entre l’Ajuntament i l’Agència Catalana de l’Aigua relatiu a les accions a fer en el col.lector per resoldre el problema.

ACR considera que aquest procés no es pot quedar només en reparar o fer un col.lector nou, el que s’ha d’exigir és un pla globlal de restauració de tot el torrent de Xercavins per on hi passa el rierol contaminat.

ACR també pressionarà per tal que es creï una comissió de seguiment de les accions que es prenguin per resoldre el problema, i que inclogui entre d’altres  a les entitats de la ciutat.

ACR també es presta a donar suport, si així ho sol.licitessin les entitats, en altres aspectes que puguin sorgir relatius al tema, com el de col.laborar en portar el cas a la Fiscalia de Medi Ambient si el projecte no prosperés adequadament.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari