Convocatòria reunió de treball sobre la problemàtica dels abocadors de Rubí

11 Gener 2010, Afegir comentaris
Categories: Medi ambient, Salut
Etiquetes:

D’acord amb el que es va concloure en el sí de la xerrada-debat del passat 12 de desembre al Casal Popular titolada “Un nou abocador a Rubí: Ara a Can Balasc”, Alternativa Ciutadana junt amb  l’AAVV de Can Serrafossà, l’AAVV La Perla del Vallès, l’Associació de Propietaris de Can Balasc, l’AAVV Ximelis i l’AVV Els Avets convoquen a totes les veïnes i veïns de Rubí que hi estiguin interessats, a la reunió de seguiment que es farà el proper dimecres 20 de gener a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb els objectius de confgurar una comissió d’observació i seguiment sobre la problemàtica dels abocadors al municipi, ja que el Ple va rebutjar crear-ne una amb participació de l’Ajuntament, i decidir quines primeres accions emprèn ja aquesta comissió, per exemple acordar un manifest per recollir signatures i demanar una reunió amb la Agència Catalana de Residus per tenir tota la informació disponible respecte del nou abocador de Can Balasc i de l’actual abocador de Can Carreras.

ACR no té la intenció de liderar ni dirigir aquesta plataforma i comissió ciutadana. ACR s’implica directament en la convocatòria d’aquesta primera reunió perquè així ho van sol.licitar els assistents a l’acte del passat desembre. ACR desitja que aquesta plataforma i comissió, no es polititzi, ans el contrari, que s’autogestioni de forma independent i així pugui aglutinar al màxim nombre de persones possible  i logri el millor per la qualitat de vida del municipi.

A tal efecte ACR està convidant directament a aquesta reunió a totes les altres forces polítiques de l’Ajuntament. És una reunió oberta a tothom.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari