Assemblea oberta d’ACR sobre el POUM

29 gener 2010, Afegir comentaris
Categories: Assemblea

El proper dissabte 6 de febrer a les 10.30h en el local de la CGT al Carrer Colom, Alternativa Ciutadana realitzarà una assemblea monogràfica relativa al Pla d’Ordenació Urbana Municipal.

Tot i que l’equip de govern porta un any i mig sense haver respost les nostres al.legacions. Des d’ACR temem que PSC i ERC no respectin prou l’oposició donant el temps necessari per analitzar la resolució de les al.legacions i el nou redactat que hauria de tenir el document.

Per tot això ACR en aquesta assemblea, entre d’altres, decidirà ja si inicia o  no un procés negociador amb el govern per conseguir alguna modificació del POUM aliniada amb els plantejaments de model de ciutat més humana i sostenible que defensa ACR.

Relatiu al Conveni amb Ficosa sobre el qual tampoc hi ha resposta a les al.legacions d’ACR, es decidirà quines futures accions legals s’empendran en cas de que es desestimin les aportacions fetes per ACR per assegurar un urbanisme respectuós i un benefici raonable per a Rubí.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari