Geotag Icon Show on map

Al·legacions al nou conveni de FICOSA i reunió amb els delegats dels treballadors

02 març 2010, Afegir comentaris
Categories: Urbanisme
Etiquetes:

ACR ha fet saber als màxims responsables dels comitès d’empresa de Fico Triad i Fico Transpar la voluntat que té de reunir-se amb els delegats dels treballadors d’aquestes dues empreses del grup FICOSA per tal de poder explicar-los amb tot detall el perquè ACR no va  poder votar a favor d’una requalficació d’uns terrenys de 20 hectarees, entre d’altres motius pel fet que les xifres econòmiques no s’han ensenyat ni justificat i per tant no hi ha la suficient transparència que requereix una gran operació urbanística com aquesta.

ACR també té la intenció de fer saber als representants sindicals quins seran els continguts principals de les al.legacions que presentarà properament a aquest segon conveni, el qual, s’ha de reconèixer que és millor que l’anterior ja que s’han tingut en compte algunes de les 10 al.legacions presentades per ACR al conveni del passat novembre.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari