Geotag Icon Show on map

Projecte la Fabri-K

02 març 2010, 1 comentari
Categories: Cultura, esports i oci

ACR manifesta el seu suport a la revindicació dels membres del Centre Social Ocupat La Fabri-k de disposar a Rubí d’espais per realitzar activitats i tallers d’oci alternatiu. Es per això que el passat dijous 18 de febrer els dos regidors d’ACR junt amb altres membres d’ACR van assistir a la manifestació contra el desallotjament de La Fabri-k.

ACR lamenta la manca de consideració que l’equip de govern té per satisfer les clares necessitats d’espais d’oci i cultura que pateix Rubí des de fa molts anys. I troba aberrant que després de més de tres anys de ser-ne propietari, encara es mantingui tancat el cèntric equipament municipal dels antics cinemes de 2.900 m2.

ACR també denuncia que respecte de la problemàtica de l’oci juvenil l’Ajuntament incompleix els objectius de “Joventut” del Pla d’Actuació Municipal elaborat pel propi equip de govern relatiu a elaborar una xarxa d’equipaments juvenils per tal d’encabir-hi els serveis necessaris.

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. […] a un projecte que reivindicava espais per a realitzar activitats i tallers d’oci alternatiu (veure notícia) a la nostra ciutat. Des d’ACR, i per tant els 2 regidors que tenim a l’Ajuntament també, […]

Nom

Comentari