Geotag Icon Show on map

La plaça de Miquel Martí i Pol ja té placa

16 Març 2010, Afegir comentaris
Categories: Urbanisme
Etiquetes:

La incapacitat i la mala gestió del Govern PSC-ERC fa que ACR decideixi assegurar el compliment d’aquesta competència municipal sobre vies i espais públics.

Uns veïns de la Pl. Martí i Pol s’havien adreçat a ACR fa diversos mesos, ja que des del 2006 hi viuen i a dia d’avui encara no tenen cap placa identificativa d’aquesta plaça i han manifestat que això els crea diferents problemes.

ACR va fer arribar aquesta queixa als regidors responsables del Govern. Passats un mesos i veient que des del Govern es seguia sense fer res, ACR va presentar un prec al Ple de Gener, pregant que és posés aquesta placa identificativa i es millorés el procés per colocar la de tots els carrers que els manca placa.

En comprovar que novament el Govern no actuava, ACR va decidir presentar una moció sobre aquest tema al Ple de Febrer per assegurar que tots els carrers de Rubí acabessin tenint placa identificativa en la major brevetat possible, aspecte que és una competència municipal dels Ajuntaments.

En el debat de la moció l’equip de Govern no va mostrar cap voluntat de millorar el procés, ni de canviar-lo per tal de reduir sobretot el llarguísim termini que pateix la nostra ciutat des de que es decideix posar una placa fins que s’acaba col.locant ( en el debat el regidor de Via Pública va reconèixer que la placa de Martí i Pol es va aprovar posar-la el novembre de 2008 i fins ara encara no s’ha posat).

La moció no va prosperar degut als vots en contra del Govern PSC-ERC tot i els vots a favor de tots quatre partits de l’oposició.

Arribats a aquest punt i valorant la problemàtica veïnal i totes les circumstàncies, ACR va decidir demostrar a l’equip de Govern que si es vol, es pot tenir col.locada una placa identificativa, com a mínim temporal, a qualsevol carrer en un termini màxim de 3 dies i per un cost dels materials inferior als 15 euros per placa.

I així queda palès amb la placa que ACR va penjar aquest passat diumenge a la plaça que porta el nom del poeta, situada quasi enfront del CAP Mútua de Terrassa.

Des d’ACR volem manifestar la nostra gran preocupació per la incapacitat, incompetència, desidia i mala gestió que l’equip de Govern PSC-ERC està mostrant en temes com aquests de reduïdissima complexitat, però que suposen un servei municipal obligat. Aquest tarannà del Govern es repeteix en aquells aspectes que donen poca visibilitat i que per tant no tenen gran rendiment electoral ni propagandístic pels seus partits.

Considerem inacceptable que s’estigui tardant a Rubí un any i mig en col.locar una placa de carrer ja aprovada, i que aquest procés no es vulgui millorar.

Per altra banda ACR farà saber a la ciutadania que vol confeccionar una llista dels carrers que no tenen placa, per conèixer la situació general, ja que el Govern no ens dóna aquesta informació.

ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari