Valoració de la enquesta del DIARI de RUBÍ

16 març 2010, Afegir comentaris
Categories: Democràcia

Valoració dels resultats de l’enquesta realitzada pel Diari de Rubí a dia 11 de març del 2010

Des d’ ACR considerem que els resultats de l’enquesta poden marcar una tendència però per nosaltres el nombre de regidors que obtindrien els diferents partits no ésreal. Donada la situació socio-econòmica actual de crisi pensem que l’abstenció del 44% que pronostica l’enquesta està per sota del previsible. Recordar que en les darreres municipals l’abstenció fou del 54% en un context socio-economic totalment diferent. A banda de tot això l’enquesta parla de un 18% d’indecisos, xifra elevada que afectarà als resultats obtinguts. Caldrà també veure l’evolució de l’intenció del vot un cop realitzades les autonòmiques del mes d’octubre. Ens sorprèn que el partit que menys oposició acostuma a fer i que fa més seguidisme del PSC sigui el que obtingui més rendiment.

Resultats segons l'enquesta realitzada a 500 persones de la ciutat

Share

    Comentaris

Nom

Comentari