Geotag Icon Show on map

Salvem l’Escardívol de l’especulació

12 abril 2010, Afegir comentaris
Categories: Notes de premsa, Urbanisme
Etiquetes: ,

Nota d’ ACR 29 març de 2010

Més de 200 rubinencs s’han adherit ja a aquesta campanya que ACR va iniciar a través del Facebook aquest cap de setmana passat.

Vist que quasi han passat dos anys de l’aprovació inicial del POUM i vist que ACR encara no ha rebut explicacions sòlides i coherents sobre el perquè amb el POUM hem d’hipotecar per sempre una de les últimes zones obertes i emblemàtiques que queden en el centre de Rubí, com és l’Escardívol,

ACR ha decidit engegar una campanya per tal de defensar aquest espai tant important del nostre municipi.

Considerem que és un error gravíssim i irreversible permetre edificar un edifici administratiu de 8 plantes i 227 pisos en la zona on hi ha els actuals aparcaments de l’Escardívol.

Considerem totalment inadequat permetre que més de 600 persones tinguin la seva vivenda en aquest lloc on també hi hauran d’aparcar els seus més de 200 vehicles. Creiem que Rubí necessita operacions d’esponjament de la seva ja densa trama urbana i de carrers estrets.

Considerem irresponsable, irrespectuós i insensible prioritzar el creixement residencial d’aquesta parcela perjudicant la celebració d’actes culturals, socials, esportius i lúdics com els de la Festa Major.

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=108352825853632

Esperem que el suport de la ciutadania a aquesta campanya, acabi fent prevaler el sentit comú a l’equip de govern i als partits que van aprovar inicialment aquesta aberració urbanística.

ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari