Ja podeu consultar tots els precs que ACR ha fet als plens

02 maig 2010, 1 comentari
Categories: Destacat

Ja podeu consultar tots els precs que ACR ha fet als plens des de juliol del 2007. Podreu trobar els precs ordenats per mes a la categoria PRECS AL PLE (podeu clicar-hi a sobre per anar-hi directament). Recordeu que, si voleu, com a ciutadans també teniu el dret d’assistir al ple i presentar els vostres precs, o bé, si ho preferiu, podeu contactar amb ACR (acr@acr.cat) i nosaltres traslladarem les vostres preguntes als plens.

Moltes gràcies,

ACR

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Alternativa Rubí. Alternativa Rubí said: Ja podeu consultar tots els precs que ACR ha fet als plens des del juliol del 2007 http://bit.ly/cPjdZQ […]

Nom

Comentari