Nota d’ACR: situació actual sobre el Pla Anticrisi

Nota ACR el 9 de maig de 2010

Després de la comissió informativa extraordinària de Promoció Econòmica i Ocupació convocada aquest passat dimecres per l’equip de govern sobre el balanç del Pla d’Acompanyament a la Crisi per l’any 2009,

ACR, tot i no haver analitzat encara amb total profunditat el document entregat considera que:

ara les dades comunicades del Pla Anticrisi ja són força detallades tot i que falta més detall en alguns punts, els quals ACR va demanar in situ i el govern es va comprometre a fer arribar en breu.

hi ha dades que s’han inclòs en el balanç anticrisi però són del funcionament ordinari de l’ajuntament

hi ha força feina feta, dins del que pot fer un ajuntament amb el tema de la crisi, ho reconeixem, tot i que creiem que es podrien fer més coses, com per exemple, reduir força més despesa retallant partides no fonamentals. I creiem que el Govern ha fallat de forma important amb el Pla d’Ocupació Local, que havia de ser per uns 80 rubinencs i finalment, és per només 29.

Des d’ACR aportarem abans de la tardor noves propostes sobretot relatives a retallades de despesa a diverses partides del pressupost del 2011 que creiem que en època de crisi s’han de reduir o anular.

També vam sol.licitar que es fessin periodicament reunions de seguiment com la del dimecres passat amb aquest nivell de detall.

Jordi Giménez en nom d’ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari