Geotag Icon Show on map

ACR organitza una sortida a Can Calopa de Rubí (30/05/10)

Diumenge 30 de maig fem que el Turó de Can Calopa de Rubí s’incorpori al futur Parc Natural de la Serra de Collserola!


VINE A CONÈIXER CAN CALOPA!  Cartell Can Calopa (622 downloads)

ACR, amb la col·laboració de CEPNA, el Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí i el CER, et convida a fer una excursió matinal per conèixer el Turó de Can Calopa, situat a l’extrem sud de Rubí, tocant a la Riera i prop de Castellbisbal.

Aquest enclavament estratègic, conformat per aquest turó i el tram de la Riera adjacent, tenen un elevadíssim i reconegut interès ecològic, geològic i paleontològic. A més, són essencials per al manteniment de la connectivitat de la fauna entre la Serra de Collserola i la Serra de Sant Llorenç del Munt-Serra de l’Obac. Per això s’ha demanat que formi part del futur Parc Natural de la Serra de Collserola, que es troba en fase de tramitació, ja que actualment aquesta zona no hi està inclosa i no està protegida de manera especial.

DADES SORTIDA:

DIA: diumenge 30 de maig
HORA: 9.45h
LLOC DE SORTIDA: aparcament Escardívol
QUÈ CAL PORTAR: cotxe (anirem fins a la zona amb cotxe i després caminarem), roba i calçat còmode per caminar, gorra, aigua, crema solar, entrepà per esmorzar a mig matí i ganes de conèixer més la teva ciutat!! Apte per a nens acompanyats d’adultsDIA: diumenge 30 de maigHORA: 9.45h
LLOC DE SORTIDA: aparcament EscardívolQUÈ CAL PORTAR: cotxe (anirem fins a la zona ambcotxe i després caminarem), roba i calçat còmode percaminar, gorra, aigua, crema solar, entrepà per esmorzar amig matí i ganes de conèixer més la teva ciutat!!Apte per a nens acompanyats d’adults.

Vine i reivindica la incorporació del Turó de Can Calopa al Parc Natural de Collserola, entre tots i totes ho farem possible !!

Organitza ACR, amb la col·laboració del Grup de Col·laboradors del Museu, CEPNA i Centre Excursionista de Rubí.
Share

    Comentaris

2 comentaris, Afegir comentari
  1. Mireia
    20 maig 2010, 20:45

    Conèixer la teva ciutat fa que te l’estimis més! valdrà la pena anar-hi, ja que els guies són de CEPNA i en saben molt, de la zona.

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Alternativa Rubí. Alternativa Rubí said: ACR organitza una sortida a Can Calopa de Rubí (30/05/10) http://bit.ly/bzYwzc […]

Nom

Comentari