POUM: entre 90.000 i 100.000 habitants a Rubí

20 maig 2010, 1 comentari
Categories: Destacat, Medi ambient, Mobilitat, Urbanisme
Etiquetes:

Molt properament s’aprovarà l’última versió del nou Pla Urbanístic de Rubí (POUM), que tot i recollir diverses de les 46 al·legacions d’ACR segueix densificant excessivament la nostra ciutat.

Aquest nou Pla Urbanístic de Rubí (POUM) tot i tenir aspectes positius que s’han millorat respecte la proposta inicial del 2008 segueix generant-nos les següents importants discrepàncies i preocupacions:

Si voleu més detalls llegiu aquest PDF: POUM: entre 90000 i 100000 habitants a Rubí (522 downloads)

Si voleu consultar la revisió completa del POUM aneu aquí.

Share

    Comentaris

1 comentari, Afegir comentari
  1. Mireia
    20 maig 2010, 22:03

    Des del meu punt de vista, a Can Ramoneda no s’hi hauria de construir, ni cases, ni indústria, ni universitats ni res. S’ha de mantenir com un espai natural. I aprofitant el tema dels horts urbans i que Can Ramoneda té un passat agrícola, és allà on es podria plantejar la creació d’un espai extens per a horts urbans que es combinessin amb un parc per a passejar, fer esport, etc. I tot això va lligat amb el pla de salut famós (millora qualitat de vida, jubilats i tothom fa exercici, etc.), que ja veurem per a què servirà.

Nom

Comentari