Geotag Icon Show on map

MANIFESTACIÓ “NO A L’ESPECULACIÓ A L’ESCARDÍVOL”

25 maig 2010, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Notes de premsa, Urbanisme
Etiquetes: ,

Alternativa Ciutadana de Rubí davant els continguts de l’últim redactat del POUM presentats per PSC i ERC, i vista l’actual cojuntura política, ha près la decisió d’organitzar una manifestació el proper Dijous 10 de Juny a les 20h a la Plaça de l’Estació, criticant un dels més importants errors que considerem que vol tirar endavant aquest nou Pla Urbanísitic de Rubí en els propers 12 anys: la construcció de pisos a l’Escardívol.

És per això que les revindicacions principals amb les quals ACR crida a totes i tots els rubinencs a manifestar-se el 10 de Juny són:

NO A L’ESPECULACIÓ A L’ESCARDÍVOL

SÍ AL PARC URBÀ

SALVEM LA FESTA MAJOR

CANVIEM AQUEST POUM

Tots els membres d’ACR han estat cridats a col.laborar activament en la difusió d’aquest esdeveniment ja que és molt important que la gent s’en adoni d’un dels irreversibles errors d’aquest pla urbanístic dissenyat per tecnòcrates que priortizen densificar la ciutat amb pisos i cotxes en comptes d’esponjar-la i crear espais públics, oberts  i  verds, on es puguin seguir realitzant activitats com la Festa Major de reconegut èxit en tota la comarca.

ACR està convençuda que construir els 187 pisos a l’Escardívol, entre d’altres, significa no poder celebrar la Festa Major en aquest indret, i per tant encara que es desplacessin les activitats al Parc del Castell o al Parc de Ca n’Oriol, es perdria gran part del que la fa tant atractiva, que tot està molt cèntric.

Altres greus errors del POUM com permetre que una ciutat amb l’estructura de Rubí pugui arribar als 100.000 habitants, o permetre urbantizar part de la zona dels camps de Can Ramoneda, també estaran inclosos en el manifest que es llegirà als participants de l’acte.

Share

    Comentaris

Nom

Comentari