NO a un POUM que densifica Rubí

08 Juny 2010, Afegir comentaris
Categories: Notes de premsa, Urbanisme
Etiquetes:

Resum pel Diari de Rubí:

ACR votarà en contra d’aquesta proposta de POUM i critiquem la manca de participació ciutadana que ha tingut tot el procés . ACR demana canviar:

MANIFESTACIÓ EN CONTRA DEL POUM

Recordem que ACR ha organitzat per aquest dijous a les 20h una manifestació en contra d’aquest POUM, amb el lema principal “No a l’Especulació a l’Escardívol, Canviem aquest POUM” en rebuig a l’error més important que creiem que comet aquest pla urbanístic, que és el de posar pisos a l’últim espai obert disponible que té el densificat centre de Rubí.

La manifestació començarà a la Plaça de l’Estació a les 20h i seguirà el carrer major fins arribar a l’Ajuntament, on es llegirà el manifest. La manifestació s’ha informat des dels punts d’informació que ACR ha posat aquests últims caps de setmana en una paradeta al carrer major.

ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari