Més de 350 rubinencs es manifesten contra l’especulació a l’Escardívol

11 juny 2010, Afegir comentaris
Categories: Destacat, Notes de premsa, Urbanisme
Etiquetes: ,

Fotos aquí i  Vídeo Manifestació

Una primera  valoració positiva és la que fem des d’ACR per la manifestació que avui dijous 10 de juny hem organitzat amb els lemes de No a l’Especulació a l’Escardívol, Sí al Parc Urbà, Salvem la Festa Major i Canviem aquest POUM.

Entre 300 i 400 rubinencs i rubinenques (segons els Mossos) hem mostrat el rebuig per la planificació que el nou pla urbanístic vol fer en la zona de l’Escardívol permetent la construcció de 187 pisos, un poliesportiu i un edifici de 8 plantes pel futur Ajuntament.

ACR estaria d’acord en la construcció d’un aparcament soterrat si realment es confirma tecnicàment que això no suposa problemes d’inundabilitat ni de seguretat per la zona.

Després d’un primera lectura del manifest, el grup de manifestants s’ha dirigit pel carrer major cap a l’Ajuntament. L’animació del grup de tambors tocats per companys del CSO la Fàbri-K ha animat el transcurs de la manifestació, que també ha esta acompanyada de la crida  de consignes com“No a l’especulació de l’Escardívol”, “PSC, Rubí no està en venda”, “No a l’abocador de Can Balasc”.

Gràcies a la lectura de l’últim manifest, ja a la plaça de l’Ajuntament, feta per l’ex-regidor d’ACR Vicenç Rabadán, els assistents han pogut conèixer més detalls del POUM, a part de l’Escardívol, que perjudiquen o hipotequen el futur de Rubí, com la requalificació de 30 hectarees de Can Ramoneda per ser sòl urbanitzable, o l’elevat creixement poblacional que permet tenir.

Aquest proper dilluns la reunió permanent d’ACR analitzarà amb més profunditat tots els detalls relatius a aquesta manifestació i sobre l’estratègia política a seguir relativa al POUM.

Jordi Giménez en nom d’ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari