ACR celebrarà el proper dissabte 19 de juny l’assemblea per decidir la seva continuitat

13 juny 2010, Afegir comentaris
Categories: Notes de premsa

El proper dissabte 19 de juny ACR al carrer Colom – Pl.Clavé (local de la CGT) celebrarà a partir de les 10.30h una ASSEMBLEA OBERTA a tothom que vulgui venir per decidir si es torna a presentar a les eleccions municipals del 2011 o no, i per tant decidir si el projecte independent i alternatiu d’ “una altra forma de fer política” s’allarga a Rubí com a mínim fins el 2015.

El novembre del 2006 ACR ja va fer això per decidir si es presentava al mandat actual. Es tracta d’un procés que a diferència del que fan els partits convencionals, consisteix en revisar si té valor i és eficient seguir intentant millorar Rubí tenint presència institucional a l’Ajuntament. Ja que pels membres d’ACR la política municipal institucional no és un modus vivendi sinó en tot cas una manera més d’incidir en la millora de les coses públiques i comunes.

Per altra banda, si surt que sí, que és el que sembla que sortirà vistos alguns sondetjos que s’han fet, es procedirà a veure quines persones estarien disposades a estar a la llista electoral del 2011, i quines zones de la llista voldrien ocupar.

A diferència, també, dels partits convencionals i segons l’establert en el vigent Codi Ètic d’ACR, de cara a garantir la necessària i higiènica renovació i rotació de càrrecs electes, els actuals regidors d’ACR no encapçalaran la llista electoral, per no sortir novament escollits. Per tant, el cap de llista d’ACR a les properes municipals no serà cap dels dos regidors actuals.

ACR emetrà una nota de premsa sobre el resultat d’aquesta assemblea abans del final del diumenge 20 de juny.

ACR

Share

    Comentaris

Nom

Comentari